DANSKAMP

DINANT

2024

Meer info volgt


Na 20 jaar hebben we besloten ons danskamp voor 9-18 jaar te upgraden!

We kozen voor een prachtige spiksplinternieuwe verblijfplaats in Dinant. Idylisch gelegen op een groot domein in de wondermooie natuur van de Ardennen op een steenworp afstand van al het moois dat Dinant te bieden heeft: de citadel, de Maas, een gezellig druk toeristisch centrum,...


Gedaan met het sleuren van slaapzakken, kussens,... Er wachten fris opgemaakte bedjes op ons in de hypermoderne slaapkamers met volledig uitgeruste badkamer en dressing. Het verblijf beschikt over een gezellige woonkamer, een ruime eetplaats en fantastische polyvalente ruimte. Oh ja, hebben we al gezegd dat er ook een jacuzzi is?


Kijk naar de foto's en oordeel zelf! Het hele verblijf en domein zijn natuurlijk enkel voor onze dansstudio gereserveerd.

Geen last van andere groepen. Dus let's dance and party!!!


Het station bevindt zich op 200 meter afstand. Dus ook helemaal handig. 


Om ten volle van al dit moois te kunnen genieten, duurt het kamp dan ook een dagje langer: we vertrekken op vrijdag en komen maandagavond weer terug met een toonmoment bij aankomst natuurlijk. 


Geen nadeel? Misschien eentje: met deze upgrade hebben we ook besloten het aantal deelnemers beperkt te houden tot slechts 30. Dus heeeeeel snel inschrijven, is de boodschap!


Prijs all in (inclusief vervoer) : 325 euro maar bij betaling voor 1 januari 2023 krijg je vroegboekkorting en betaal je 300 euro!