Workshops

Vrijgezellenfeestje, teambuilding, communiefeest,...? Wij hebben een workshop voor elke gelegenheid!

Elke dansstijl is mogelijk. Een overzicht van de topkeuzes.

Een workshop kan doorgaan in onze dansstudio maar ook op uw locatie.


Prijs is afhankelijk van aantal deelnemers, tijdstip, locatie en duur van de workshop.

Richtprijs is 125 euro (excl. verplaatsingsonkosten).


Burlesque


De voltreffer op elk vrijgezellenfeest. Wij leren jullie gezelschap een fantastische choreo die je ook kan brengen op het trouwfeest zelf; of je leert natuurlijk gewoon een choreo voor de fun. De danspassen zijn voor iedereen geschikt: jong en oud, echte danser of twee linkerbenen. In deze workshop gaat het over het plezier van het vrouwelijk bewegen. Dolle pret gegarandeerd!

Minidisco


Een feestje met veel kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar? En op zoek naar een ideale bezigheid voor hen? Dan bieden wij de oplossing in de vorm van Minidisco. Stiekem ook leuk voor volwassenen, een liedje zoals Soca Bacci Vira is ook bij oudere kinderen een schot in de roos.


Volksdans


I'm into folk, Smidje, Bal in de Straat,... Allemaal stuk voor stuk volksdansklassiekers. Deze workshop is ideaal als teambuilding (wat is meer teamversterkend dan samen dansen) maar ook heel geschikt als leuke activiteit op familiefeestjes om iedereen van jong tot oud op de dansvloerte krijgen.


Feestdansen


Zou je graag als koppel de ster op de dansvloer willen zijn? Ben je op een feest en je geraakt niet verder dan een 1-tegel slow met je partner? Een ideale workshop ook op je 20-jaar getrouwd jubileum bijvoorbeeld; wedden dat ook de andere gasten blij zijn dat ze eindelijk weten hoe ze als koppel moeten dansen?