DANSVOORSTELLINGEN

Dansstudio You Can Dance staat bekend voor zijn shows van hoge kwaliteit met schitterende belichting en prachtige kostumering. 


Wist je dat bij het jaarlijkse dansrecital bijna 1000 kostuums gebruikt worden? Kostumering


Een choreografie is pas echt àf met de juiste kostumering.

Huur je ons showteam voor jou event? Dan weet je ook zeker dat we beschikken over elke denkbare gethematiseerde kostumering.

Op zoek naar kostumering voor jouw dansgroep of jou event? Neem contact met ons; wij brengen je in contact met onze leverancier.

Dansen als podiumkunst


Dansstudio You Can Dance houdt niet van wedstrijden. Dansen is een kunst en een kunst laat zich niet tot goed/slecht of puntengeving herleiden. Prestatiedruk is er al genoeg in de maatschappij. Wij willen het plezier van het dansen zo hoog mogelijk houden zonder stressfactors.

Wij houden ervan zoveel mogelijk op een podium te kunnen staan om onze kunsten te tonen aan een publiek.

Heb jij een leuke aanbieding voor ons? Neem zeker contact met ons op dan kunnen we zien hoe we kunnen samenwerken. Zowel onze allerkleinsten als ons showteam voelt zich op een podium in de zevende hemel.

Belichting


Juiste licht om de sfeer van een choreografie tot zijn recht te brengen is ontzettend belangrijk. Onze dansstudio doet vaak een beroep op de kunsten van lichtregisseur Jef Thys.

Dans is de edelste, aansprekendste, mooiste van alle kunsten omdat het geen abstractie, geen vertaling van het leven is, maar het leven zelf.

Havelock Ellis

CHRISTMAS IS HERE!

KERSTSHOW - OC DE BUITING


ZATERDAG 17 DECEMBER 2022

ZONDAG 18 DECEMBER 2022Aftellen naar onze magische kerstshow! Nog kaartjes nodig? Bel of mail snel!

Adres van O.C. De Buiting: Tessenderlosesteenweg 18 in Paal-Beringen.

De deelnemers moeten aanwezig zijn 45 minuten voor showtime. We verzamelen iedereen in de inkomhal. Kleuterdans en kinderdans hebben hun kousen reeds aan.
We vragen met aandrang na te kijken of de het wel degelijk kousen zijn die bij ons aangekocht zijn zodat de kleuren hetzelfde zijn. Wij besteden ontzettend veel aandacht aan de kostumering en de uniformiteit hiervan (en die we voor u gratis ter beschikking stellen); in ruil vragen wij dat iedereen dezelfde kousen heeft die bij ons aangekocht kunnen worden voor 12 euro. 

De ouders, vrienden en familie kunnen ondertussen voor de aanvang van de show (en ook na de show natuurlijk) indien gewenst een drankje nuttigen in onze kerstcafetaria (betalen kan cash of met payconiq). 

De show duurt ongeveer 75 minuten (de zes shows bevatten allemaal verschillende choreo's waardoor ook de duur kan variëren). Er is geen pauze voorzien. 


Een overzicht van verdere afspraken:

  • Haar in een dotje zonder gekleurde of opvallende speldjes of rekjes
  • Font de teint (de rest van de make up zorgen wij voor)
  • Witte onderbroek (geen hipster of boxer)
  • Geen juwelen (enkel oorbelletjes)
  • Danssloefjes voor iedereen (behalve kleuterjongens)
  • Roze kousen voor de groepen kleuterdans, kinderdans en klassiek ballet (kan je deze week kopen in de dansstudio als je er nog geen hebt of nog nieuwe nodig hebt) / deze groepen doen de roze kousen ook al thuis aan zodat het omkleden makkelijker gaat voor onze helpers)
  • Groepen die hun bij YCD-aangekochte maillot moeten meebrengen, zijn hiervan door de lesgevers op de hoogte gebracht
  • Tshirt van You Can Dance is niet nodig
  • Enkel water is toegelaten (geen snack of andere drankjes)

De show duurt ongeveer 75 minuten (de zes shows bevatten allemaal verschillende choreo's waardoor ook de duur kan variëren). Er is geen pauze voorzien. 

De film van de kerstshow (25 euro / op DVD of USB), gefilmd door Studio Luminance, kan besteld worden via dit formulier. Bestellen kan tot en met 31 december 2022.

De foto's van de kerstshow kan je vanaf woensdag 21 december hier vinden.