DANSVOORSTELLINGEN

Dansstudio You Can Dance staat bekend voor zijn shows van hoge kwaliteit met schitterende belichting en prachtige kostumering. 


Wist je dat bij het jaarlijkse dansrecital bijna 1000 kostuums gebruikt worden? Kostumering


Een choreografie is pas echt àf met de juiste kostumering.

Huur je ons showteam voor jou event? Dan weet je ook zeker dat we beschikken over elke denkbare gethematiseerde kostumering.

Op zoek naar kostumering voor jouw dansgroep of jou event? Neem contact met ons; wij brengen je in contact met onze leverancier.

Dansen als podiumkunst


Dansstudio You Can Dance houdt niet van wedstrijden. Dansen is een kunst en een kunst laat zich niet tot goed/slecht of puntengeving herleiden. Prestatiedruk is er al genoeg in de maatschappij. Wij willen het plezier van het dansen zo hoog mogelijk houden zonder stressfactors.

Wij houden ervan zoveel mogelijk op een podium te kunnen staan om onze kunsten te tonen aan een publiek.

Heb jij een leuke aanbieding voor ons? Neem zeker contact met ons op dan kunnen we zien hoe we kunnen samenwerken. Zowel onze allerkleinsten als ons showteam voelt zich op een podium in de zevende hemel.

Belichting


Juiste licht om de sfeer van een choreografie tot zijn recht te brengen is ontzettend belangrijk. Onze dansstudio doet vaak een beroep op de kunsten van lichtregisseur Jef Thys.

Dans is de edelste, aansprekendste, mooiste van alle kunsten omdat het geen abstractie, geen vertaling van het leven is, maar het leven zelf.

Havelock Ellis